ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. | |
Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας (βίντεο)
Για νέο κύμα κακοκαιρίας την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας για επικίνδυνα φαινόμενα.


Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, η αλλαγή του καιρού θα γίνει αισθητή αρχικά την Παρασκευή καθώς ψυχρές αέριες μάζες από την κεντρική Ευρώπη προσπαθούν να ξεχυθούν προς τα νότια της ηπείρου, με τον ίδιο να εξηγεί ότι «καθώς ο ψυχρός αυτός αέρας θα συναντηθεί με τον θερμότερο της κεντρικής μεσογείου θα δημιουργήσει ένα ψυχρό μέτωπο από Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο» οπότε θα επηρεαστούν τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Αρχικά την Παρασκευή θα επηρεαστούν Ιόνιο και δυτικά ηπειρωτικά από το απόγευμα και μετά με βροχές και καταιγίδες, η κακοκαιρία το Σάββατο θα πάει ανατολικότερα και θα επηρεάσει τα κεντρικά, δυτικά και βόρεια της χώρας με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να ζητά προσοχή στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά «γιατί δείχνουν μια ένταση τα φαινόμενα».

«Από την ερχόμενη εβδομάδα βαραίνει περισσότερο ο καιρός καθώς δημιουργείται ισχυρό βαρομετρικό που θα μας απασχολήσει αρκετά την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αποκτήσει τροπικά χαρακτηριστικά. Θέλει προσοχή γιατί όλα δείχνουν ότι ο μήνας θα κλείσει με επικίνδυνο καιρό» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον καιρό των επόμενων ημερών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ