ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Διαψεύδει ο Οίακας Ναυπλίου τα δημοσιεύματα για μη κάθοδό του στο πρωτάθλημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | | |
Διαψεύδει ο Οίακας Ναυπλίου τα δημοσιεύματα για μην κάθοδο στο πρωτάθλημαΚατηγορηματικά διαψεύδουν άνθρωποι της Διοίκησης του Οίακα Ναυπλίου τα δημοσιεύματα σε μέσα του ηλεκτρονικού τύπου, για μη κάθοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου με μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου, μας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να μην κατεβαίνει στο πρωτάθλημα και μάλιστα μας ανέφερε πως το ροστερ της ομάδας έχει ανανεωθεί και με 7 μεταγραφές.

Σε ερώτηση από που εκπορεύονται οι ψευδείς αυτές πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει με δημοσιεύματα σε αθλητικά site, όπου μάλιστα γίνεται και σύνδεση του Οίακα με την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, μας ανέφεραν πως υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια για να πλήξουν την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο του Ναυπλίου που θα βάζει τέλος στην σεναριολογία και θα ανακοινώνει και το πλάνο της Διοίκησης του Οίακα για τη νέα περίοδο.   

 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ