ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στα εγκαίνια του κλειστού κολυμβητηρίου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | | |
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στα εγκαίνια του κλειστού κολυμβητηρίου στο Άργος
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό κατά την τελετή των εγκαινίων από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών του κλειστού κολυμβητηρίου στο Άργος, το απόγευμα της  Δευτέρας 4 Οκτωβρίου.

Στον χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης συνεχάρη την δημοτική Αρχή και τόνισε ότι είναι σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιου είδους έργα που αγκαλιάζουν τη νεολαία και παράλληλα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού της περιοχής.
Στην τελετή των εγκαινίων και τον αγιασμό από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι υφυπουργοί Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και οι θεματικοί ομόλογοί του Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 1.722.305 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε από την ΣΑΤΑ του Δήμου Αργους – Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ