ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ευρωπαϊκή βράβευση "e-Twinning School 2021-2022" για το 4o Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Ευρωπαϊκή βράβευση "e-Twinning School 2021-2022" για το 4o Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου παρέλαβε στις 29 Οκτωβρίου 2021 από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning την πλακέτα και τη σημαία eTwinning - school ως επιβράβευσή του για το ποιοτικό έργο που προσφέρει. 
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου συγκαταλέγεται στα 2139 σχολεία σε όλη την Ευρώπη - 77 εκ των οποίων ελληνικά - που τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2020-2021. Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο «eTwinning SCHOOL» είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες στους τομείς:

-Ψηφιακή πρακτική
-Πρακτικές ηλεκτρονικής ασφάλειας (eSafety)
-Καινοτόμες και δημιουργικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις
-Προώθηση συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού
-Προώθηση πρακτικών συνεργατικής μάθησης με το προσωπικό και τους μαθητές
Η διάκριση αυτή δεν προέρχεται από κάποιο διαγωνισμό αλλά είναι αναγνώριση του έργου του κάθε σχολείου για το συλλογικό έργο που παρουσιάζει. Δεν αφορά μόνο στην αξιέπαινη ατομική προσπάθεια ενός εκπαιδευτικού αλλά αποτελεί αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων όλων των εκπαιδευτικών, που εμπλέκονται στην υλοποίηση eTwinning project, και της καλής τους συνεργασίας με τη διεύθυνση του σχολείου. Επίσης, κάθε Σχολείο βραβεύεται για τη συνεχή προσπάθεια αξιόλογης δουλειά συνεχόμενων χρόνων σε όλους τους προς αξιολόγηση τομείς.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους μαθητές και εκπαιδευτικούς, που οδήγησαν το σχολείο σε αυτό το επίπεδο. Ιδιαίτερη προσπάθεια κατέβαλαν οι εκπαιδευτικοί, που κέρδισαν Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για έργο τους και συνέβαλαν στην ξεχωριστή διάκριση, τις κ.κ. Κωνσταντινίδου Νίκη και Σαμπρή Μαρία. Η απόκτηση του τίτλου «Σχολείο eTwinning» αποτυπώνει την ιδέα ότι το Σχολείο συντελεί ένα εξελικτικό ταξίδι με στοιχεία που μπορούν να αξιολογηθούν αντικειμενικά και δείχνει την πρόοδο του σχολείου με όραμα την συνεργασία, την καινοτομία και την ποιότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ