ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Σοβαρό ατύχημα σε πίστα Μotocross - Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
Σοβαρό ατύχημα σε πίστα Μotocross - Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες (βίντεο)
Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τους δύο νέους, έναν 27χρονο και έναν 16χρονο, που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Οι δύο τραυματίες έχουν διασωληνωθεί και η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη.

Αρχικά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο νέοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν 16χρονος αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και φέρεται να έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολώνα.

Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας, στον ΑΝΤ1, στο σημείο «είχε πολύ λάσπη», με αποτέλεσμα ο αναβάτης να χάσει τον έλεγχο και «να πέσει με την μηχανή του πάνω στους δύο νέους». Ο ίδιος δήλωσε ότι το ατύχημα έγινε 2-3 λεπτά αφού ξεκίνησε ο αγώνας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 27χρονος τραυματίας είναι πολύ γνωστός οδηγός Motocross και την ώρα του ατυχήματος έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις: Πρόκειται για τον 16χρονο οδηγό της μηχανής, αλλά και τον 60χρονο διοργανωτή του γεγονότος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών τούς άφησε ελεύθερους ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεκόπη και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την οριστική ακύρωσή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ