ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Αναβλήθηκε η ποινική δίκη για την υπόθεση πλαστογραφίας στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας του 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | | |
Αναβλήθηκε η ποινική δίκη για την υπόθεση πλαστογραφίας στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας του 2017
Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η ποινική δίκη που επρόκειτο να γίνει σήμερα, 9-11-2021, στο β΄Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς σχετικά με την υπόθεση Πλαστογραφίας στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας το Μάρτιο του 2017 όπου για λογαριασμό είκοσι περίπου σωματείων της Αργολίδας ψήφισαν "αντιπρόσωποι"  προερχόμενοι από άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας.


Πρόκειται για την πλαστογραφία μετά χρήσεως στην εξουσιοδότηση που κατατέθηκε στην ΕΠΣΑ για λογαριασμό του Α.Ο. Πόρου . Κατηγορούμενος είναι ο κ. Μανούσακας Μηνάς , κάτοικος Πόρου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος με την παράταξη του κ. Σιδέρη Βασίλη. Αυτοί δε που επρόκειτο να ψηφίσουν ήταν ο άγνωστος στον Πόρο κ. Μουστάκας Πέτρος και η κα Σιδέρη Χριστίνα.

Πριν από την έναρξη της δίκης ο δικηγόρος του κατηγορημένου ζήτησε αναβολή προσκομίζοντας δικαιολογητικά αδιαθεσίας του κατηγορημένου η οποία απορρίφθηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Προέδρου. 

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της έδρας ανέγνωσε τον κατάλογο των μαρτύρων όπου διαπιστώθηκε η απουσία του βασικού μάρτυρα κ. Μακρή Γεωργίου ο οποίος ήταν τότε πρόεδρος του Α.Ο. Πόρου. Απουσίασε ακόμη και ο εκ των μαρτύρων κ. Σιδέρης Βασίλης. 

Οι απόντες τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο . Παρόντες δήλωσαν οι κ.κ. Ρασσιάς Γεώργιος, Ιωάννης Μαντζούνης και Γιάννης Αποστολόπουλος. Τελικά η δίκη ορίστηκε εκ νέου για τις 9-5-2022.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ