ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Καιρός: Έντονη αστάθεια και στην Αργολίδα - Πρόγνωση για την Τετάρτη 24/11

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | | |
Καιρός: Έντονη αστάθεια και στην Αργολίδα - Πρόγνωση για την Τετάρτη 24/11
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες και στην Αργολίδα. Παράλληλα, σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε χθες (22/11) η ΕΜΥ.


Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα παραμείνει άστατος με μπόρες και καταιγίδες από τα νοτιότερα τμήματα της Ηπείρου και στα περισσότερα κεντρονότια τμήματα του Ιονίου μέχρι και την κεντρική, δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Πιο τοπικά και ασθενή θα είναι τα φαινόμενα στην ανατολική – βορειοανατολική Πελοπόννησο, Στερεά, Εύβοια μέχρι και τις Σποράδες.

Στις Κυκλάδες θα είναι άστατος ο καιρός μέχρι και πριν το μεσημέρι και κυρίως στα βόρεια τμήματα του συμπλέγματος ενώ και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα υπάρξει περισσότερη αστάθεια με διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, θα έχουμε περισσότερες βροχές στη δυτική, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία ενώ στη νοτιοδυτική χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Θα «χτυπήσει» και την Αργολίδα

Στην κεντρική, ανατολική και νότια Πελοπόννησο όπως επίσης και την Στερεά καθώς και την Αργολίδα αναμένεται μέχρι και αργά το απόγευμα έντονη αστάθεια με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρές.

Ειδικότερα, η Αττική θα έχει άστατο καιρό και όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες όπου δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, στην Θεσσαλονίκη, τις πρωινές ώρες θα έχει κατά τόπους πυκνές ομίχλες ενώ στη Χαλκιδική δεν αποκλείεται να βρέξει ασθενώς. Προς το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες όσο πιο νότια, τόσο πιο δυνατές θα είναι. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-11-2021

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου, του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν. 

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που γρήγορα στα δυτικά θα σταματήσουν. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. 

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά δε θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική ηπειρωτική χώρα, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ