ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Δημιουργούνται ακόμη 4 θύλακες στάθμευσης μόνιμων κατοίκων στο Παλιό Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 μ.μ. | | |
Δημιουργούνται ακόμη 4 θύλακες στάθμευσης μόνιμων κατοίκων στο Παλιό Ναυπλίου
Με την αριθμ. πρωτ. 171246/24-09-2021 απόφαση, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου εγκρίνει την υπ΄αριθμ. 392/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για την εφαρμογή ρυθμίσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους εντός της παλιάς πόλης Ναυπλίου για την δημιουργία γενικών θέσεων στάθμευσης .

Οι θέσεις στάθμευσης αφορούν :
1. Θύλακα 2 «Πύλη Ξηράς»
2. Θύλακα 3 «Πλατεία Πολιτικού Νοσοκομείου»
3. Θύλακα 4 «Οδός Σπηλιάδου »
4. Θύλακα 5 «Πλατεία Πέντε Αδέρφια»
Έχει ήδη έχει εγκριθεί η οδός Αμαλίας.

Η παρούσα απόφαση ήδη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως , όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/1999.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων ήδη έχει επιληφθεί προκειμένου να καταστούν οι θύλακες λειτουργικοί ( οριοθέτηση θέσεων, διαγραμμίσεις, θέσεις για ΑΜΕΑ, διαβάσεις πεζών, κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση κ.λ.π )

Ερωτηθείς ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: "Αν με ρωτήσετε πόσα έγγραφα έχουμε στείλει σε πόσες παρατηρήσεις έχουμε απαντήσει, δύσκολο να σας πω. 

Το σημαντικό είναι ότι ο επιμένων νικά για μία ακόμη φορά. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε μερικά ακόμη βήματα για τη στάθμευση των μονίμων κατοίκων στο ιστορικό κέντρο.
 
Πολύ σοβαρό επίσης να γνωρίζουμε ότι οι αρμοδιότητες του Δήμου φτάνουν μέχρι την τοποθέτηση της σήμανσης δηλαδή των πινακίδων.
 
Η αρμοδιότητα του ελέγχου και της επιτήρησης ανήκουν στην τροχαία."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ