ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Με επιτυχία ο "6ος Παλαμήδειος Άθλος" στο Ναύπλιο με ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:25:00 μ.μ. | | |
Με μεγάλη επιτυχία ο "6ος Παλαμήδειος Άθλος" στο Ναύπλιο με ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδίου (βίντεο)
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) και το αθλητικό σωματείο Γ.Ε. Αργολίδας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Π.Σ.Α.Τ. και με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard διοργανώσαν τον αγώνα “Παλαμήδειος Άθλος 2021”.
Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στις 12:45 της Κυριακής 28 Νοεμβρίου για τον αγώνα πρωτότυπο σε όλη την Ελλάδα Ανάβασης Κάστρου, στον οποίο συμμετέχει και τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Στον αγωνα συμμετείχε και ο Γενικό Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.
Στόχος της Διοργάνωσης είναι να δημιουργήσει ένα μοναδικό στο είδος του αθλητικό γεγονός προσελκύοντας δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να προβάλλει το Ναύπλιο και τις ομορφιές του καθώς και τη μακρά και αξιοσημείωτη πολιτιστική του κληρονομιά και παράδοση και να «ανοίξει» έναν διάλογο για την παρουσία και τη σύνδεση των μνημείων με το σήμερα.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων πραγματοποιήθηκαν στον οριοθετημένο χώρο στην είσοδο του Κάστρου επί της οδού 25ης Μαρτίου όπου βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.
Οι αγώνες έληξαν με την απονομή των μεταλλίων στους πρώτους των κατηγοριών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ