ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή (βίντεο)
Προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, επίκειται μια ψυχρή εισβολή σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει τη χώρας μας, ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού.


Όσο για τις επόμενες μέρες την ο καιρός Πέμπτη, θα κυλήσει με χαμηλή ορατότητα σε πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες θα έχουν ομίχλες.

Οι εν λόγω ομίχλες θα είναι περισσότερες και πιο πυκνές μέσα στη νύχτα της Τετάρτης και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στις βόρειες-βορειοανατολικές περιοχές της Ελλάδας, προσθέτει ο μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης.

Αναλυτικά σύμφωνα με τον μετεωρολόγο:

Τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, θα έχουμε ξανά τοπικές ομίχλες, κυρίως στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Οι συγκεκριμένες ομίχλες θα είναι πιο πολλές και πυκνότερες στις βόρειες-βορειοανατολικές περιοχές της χώρας μας.

Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν και στο εσωτερικό της Λέσβου και της Χίου.

Από το μεσημέρι Πέμπτης και μετά, όλες οι ομίχλες θα έχουν διαλυθεί. Στο λεκανοπέδιο της Αττικής, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 12 μέχρι και τους 23 βαθμούς Κελσίου και στην κεντρική Μακεδονία από τους 10 μέχρι και τους 20.

Την Παρασκευή η κατάσταση θα είναι ίδια, δηλαδή το πρωί θα έχουμε ομίχλες στις ίδιες περιοχές που τις είχαμε την Τετάρτη και την Πέμπτη. Από το μεσημέρι και μετά πάλι θα έχουν διαλυθεί. Αυξημένη σκόνη θα υπάρχει όλη τη μέρα στα περισσότερα δυτικά-βορειοδυτικά.

Το Σάββατο, το πρωί η πιθανότητα σχηματισμού ομιχλών στη Βόρεια Ελλάδα μειώνεται σημαντικά. Θα είναι λοιπόν πολύ λίγες και μικρής διάρκειας, κυρίως στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και ίσως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Κι εδώ δεν θα υπάρχουν από το μεσημέρι κι έπειτα.

Αυτήν τη φορά όμως, θα έχουμε τοπικές ομίχλες στα δυτικά ηπειρωτικά, αλλά και κάποια σκόνη που θα δημιουργήσει θολούρα στην ατμόσφαιρα. Αυξημένη σκόνη θα υπάρχει όλη τη μέρα στη Βόρεια Ελλάδα. Οι ομίχλες θα υποχωρήσουν από το μεσημέρι και μετά στις εν λόγω περιοχές.

Μέχρι το τέλος της Κυριακής, αυτές οι ομίχλες και η υψηλή υγρασία θα έχουν αποχαιρετήσει τη χώρας μας, εξασθενώντας σταδιακά από τον βορρά προς τον νότο.

Προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, επίκειται μια ψυχρή εισβολή σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει τη χώρας μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ