ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αθλητικό Σύλλογο “ΔΡΥΟΠΕΣ” από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | | | |
Συγχαρητήρια επιστολή στον Αθλητικό Σύλλογο “ΔΡΥΟΠΕΣ” από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε τον 38° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την εξαιρετική πορεία των αθλητών σας, Σταυρούλας Κατσιαρίμπα, Ελισσαίου Λαύκα, Ιωάννη Τσίγκανου, Γρηγόρη Κατσούλη και Δημήτρη Λαύκα.

Τιμάτε τον ελληνικό αθλητισμό και για μία ακόμα φορά μας κάνατε υπερήφανους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, καθώς είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, την Ερμιονίδα μας, η συμμετοχή του αθλητικού συλλόγου σας στον 38° Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Στο πλαίσιο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» με περισσότερους από 300.000 συμμετέχοντες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή της συγκέντρωσε το ποσό των 3.000.000 €, για τη συνέχιση της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλάϊα Κυριακού». ένας ιερός σκοπός του οποίου σταθήκατε αρωγοί, με την συμμετοχή σας.

Παροτρύνουμε όλα τα μέλη όλων των αθλητικών Συλλόγων, ακολουθώντας το παράδειγμά σας, με την αρμονική ανάπτυξη του πνεύματος των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων, να εκπληρώνετε πάντα με επιτυχία τους στόχους σας και να συνεισφέρετε στην ευημερία της κοινωνίας.

Σας ευχόμαστε υγεία, και δύναμη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ