ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κάλεσμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. | |
Κάλεσμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας
Παρασκευή 12/11/21 Ναύπλιο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - Σάββατο 13/11/21 Μάνεσι Ναυπλίου, Δημοτικό σχολείο - Κυριακή 14/11/21 Παλιά Επίδαυρος, Πνευματικό Κέντρο - Δευτέρα 15/11/21 Άργος, Εργατικό Κέντρο. 

Όλες τις ημέρες από τις 5μμ έως τις 9μμ

Συναδέλφισσα – συνάδελφε, τώρα χωρίς κανέναν δισταγμό, χωρίς καμία ταλάντευση παίρνουμε τη θέση μας στον οργανωμένο αγώνα. 

Στην επιθετικότητα της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων που επιχειρούν να επιβάλλουν καθεστώς μεσαίωνα, απαντάμε μαζικά με βάση τις δικές μας ανάγκες. 

Οργανώνουμε την αντίσταση μας στα μέτρα και τους σχεδιασμούς τους που ρημάζουν τη ζωή μας. Δ

ΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΏΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! 

Προτάσσουμε τα δικά μας συμφέροντα μαζικά και συμβάλλουμε όλες και όλοι για να κάνουμε το Συνδικάτο μας πιο ισχυρό. Είναι καθήκον είναι υποχρέωση κάθε εργαζόμενης κάθε εργαζόμενου. 

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ - ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

Για να έχουμε όλοι μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς ανεργία και εργασιακή ανασφάλεια. Σταθερό εργάσιμο χρόνο, 8ωρο ή 7ωρο και όχι δουλειά ήλιο με ήλιο ή 4ωρο και απόλυτη εξαθλίωση. Δημιουργικό ελεύθερο χρόνο για πνευματική και σωματική ξεκούραση. 

• Για να έχουν όλοι οι εργαζόμενοι μισθό που να μπορούμε να ζούμε χωρίς καμιά στέρηση και να καλύπτονται όλες οι ανάγκες της ζωής έχοντας φτηνή ενέργεια - ύδρευση – θέρμανση, φθηνή μετακίνηση, φτηνή και ποιοτική διατροφή. 

• Για να έχουμε πραγματικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Να γυρίζουμε πίσω στα σπίτια μας και στις οικογένειές μας ασφαλείς και αρτιμελείς. 

• Για να έχουμε όλοι δωρεάν και υψηλού επιπέδου αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας. Δημόσια νοσοκομεία πραγματικά θωρακισμένα και όχι μιας νόσου. Στελεχωμένα με όλο το απαραίτητο, μόνιμο επιστημονικό – ιατρικό – νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένα. 

• Για να έχουν όλα τα παιδιά αποκλειστικά δημόσια δωρεάν εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες. Χωρίς κανένα κενό σε εκπαιδευτικούς και σχολικές αίθουσες. 

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΟΥ – ΠΑΛΕΨΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ