ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Δήλωση στήριξης του τέως Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Φ. Στεφανόπουλου στο Νίκο Ανδρουλάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | | | |
Δήλωση στήριξης του τέως Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Φ. Στεφανόπουλου στο Νίκο Ανδρουλάκη
Η παράταξη μας βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι. Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν με την απώλεια της Προέδρου Φώφης Γεννήματα οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη της .
Η επιλογή που καλούμαστε να κάνουμε στις 5 Δεκεμβρη θα καθορίσει όχι μόνο τη συνέχειά της παράταξης μας , αλλά και την πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια . Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη πρέπει να αποκτήσει και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή. Είμαστε κινημα με ταυτότητα και προοπτική, όχι κομπάρσοι της ιστορίας ή συμπλήρωμα στα σχέδια κάποιων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο οδηγεί η πολιτική ενότητα, η αυτόνομη πορεία και η προοδευτική ταυτότητα.

Οι κοινωνικές ανάγκες απαιτούν μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση που θα δώσει τέλος στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ . Αυτό σημαίνει ξεκάθαρη πολιτική πρόταση και ιδεολογική αναφορά , δημοκρατική οργανωτική συγκρότηση στη βάση , ενότητα στην δράση και ουσιαστική επανασύνδεση με τα κοινωνικά στρώματα που πάντοτε εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ. Με λίγα λόγια σημαίνει ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης, οργάνωσης και δράσης που έχει σαν προϋπόθεση την ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε πρακτικές. Το μέλλον είναι εδώ και μας προκαλεί να το αντιμετωπίσουμε μακριά από λογικές του παρελθόντος. Μακριά απο τις ρεβανσιστικες λογικές και την εσωστρέφεια των τελευταίων χρόνων.

Η στήριξή μου στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι μια επιλογή που απαντά σε όλα τα παραπάνω. Μια επιλογή προοδευτική, ενωτική, μια επιλογή προοπτικής, που πιστεύω ότι εκφράζει όλους όσους μείναμε στα δύσκολα χρονια στο ΠΑΣΟΚ και δεν φοβηθήκαμε τις αντιξοότητες. Μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμα της νέας αλλαγης για ένα δυνατό, ενωμένο και πρωτοπόρο κίνημα, που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό μας. Δηλώνω παρόν στο προσκλητήριο της αναγέννησης της παράταξης και ΚΑΛΩ τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουν μαζικό παρών στη διαδικασία εκλογής του νέου μας προέδρου.

ΣΤΗΡΊΖΩ την νεα γενιά ΨΗΦΙΖΩ Νίκο Ανδρουλάκη.Γιατί η νέα γενιά δικαιούται και πρέπει να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το μέλλον της. Γιατί εμείς η γενιά του πολυτεχνείου πρέπει να δώσουμε την σκυτάλη στη γενιά της κρίσης. Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να πάμε μπροστά!

Όχι μόνο στα λόγια ,αλλά και στις πράξεις !

Φάνης Στεφανόπουλος - τ.Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, τ.Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ