ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ανδριανός: Να αξιοποιηθεί η δυνατότητα τηλεργασίας για τον μηχανισμό έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | | | |
Ανδριανός: Να αξιοποιηθεί η δυνατότητα τηλεργασίας για τον μηχανισμό έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα με θέμα την ανάγκη ενίσχυσης του μηχανισμού έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα.


Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σημαντικά προβλήματα έχει δημιουργήσει η μη διαθεσιμότητα για προσωπικούς λόγους της μίας και μόνης μηχανικού, αρμόδιας για την έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα, όπου πάνω από 30 σχετικές αιτήσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά τις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τους σχεδιασμούς των πολιτών για την αξιοποίηση της περιουσίας τους και την κάλυψη των αναγκών τους.

Δεδομένου του ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ενισχύσει ουσιαστικά τη δυνατότητα αφενός της τηλεργασίας και αφετέρου της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών, καθίσταται επιτακτική η εξέταση κάθε δυνατότητας αξιοποίησης μέσω τηλεργασίας ή άλλων πρόσφορων τρόπων του δυναμικού άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών προκειμένου να καλυφθούν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις οι ανάγκες της περιοχής.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Αν θα εξεταστεί η δυνατότητα αξιοποίησης μέσω τηλεργασίας ή άλλων πρόσφορων τρόπων του δυναμικού άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών προκειμένου να καλυφθούν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις οι ανάγκες έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα δεδομένης της μη διαθεσιμότητας της μίας και μόνης αρμόδιας μηχανικού στην περιοχή».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ