ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Τρεις μέρες γεμάτες με σκάκι από την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 μ.μ. | | |
Τρεις μέρες γεμάτες με σκάκι από την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου
Για τρίτη χρονιά εντάχθηκαν με απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων ( ΔΟΠΠΑΤ) οι δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου στις φετινές εκδηλώσεις του Παλαμήδειου Άθλου προσθέτοντας μια ακόμη παράμετρο στις μοναδικές στην χώρα μας πολύθεματικές αθλητικές εκδηλώσεις. Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον κ. Στέλιο Χαλκιά. 

Ο Στέλιος Χαλκιάς είναι Γκραν-μαιτρ και μέλος της Εθνικής. Το 2016 κέρδισε το ισχυρό Διεθνές Τουρνουά της Παλαιόχωρας, ενώ στην Ολυμπιάδα του Μπακού το Σεπτέμβριο του 2016, βοήθησε την Εθνική να κατακτήσει την 18η θέση της τελικής κατάταξης με το εντυπωσιακό 7/9. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2019, με 5,5/7 και με απόδοση 2781(!) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκακιέρα του. 

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος θα γίνει αναπαράσταση σκακιστικής παρτίδας από το Πανευρωπαϊκό Εθνικών Ομάδων στο Βατούμι της Γεωργίας ανάμεσα στον Στέλιο Χαλκιά, μέλος της ελληνικής ομάδας, και τον Ισραηλινό Ναμπάτυ Ταμίρ από παιδιά στην πλατεία Συντάγματος. 
Θα συμμετέχουν παιδιά της Σκακιστικής Ακαδημίας και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου με τον διευθυντή τους κ. Νίκο Γαλάνη που τιμήθηκε με το Global Teacher Award στα ομώνυμα βραβεία που δίνει κάθε χρόνο ο μεγάλος εκπαιδευτικός οργανισμός AKS Education, σε εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο που ξεχώρισαν με την προσφορά τους 

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 12:00 Θα διεξαχθεί αγώνας SIMULTANE στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου ο προσκεκλημένος κ. Στέλιος Χαλκιάς θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 25 σκακιστές. Και στις 17:00 θα διεξαχθεί Αγώνας RAPID Σκακιού στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου διοργάνωσης της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου για παιδιά έως 12 ετών, γυμνασίου, λυκείου και ενήλικες. 

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 11:10 θα διεξαχθεί Αγώνας BLITZ στο Βουλευτικό. Οι εγγραφές γίνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της Σκακιστικής Ακαδημίας nafpliochessacademy @gmail.com . 

Πληροφορίες στο 6970090792 . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Και τις δυο μέρες οι αγώνες θα είναι ανοικτοί για όλους τους σκακιστές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ