ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και την Ο.Π.Κ.Ε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:26:00 μ.μ. | |
Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και την Ο.Π.Κ.Ε.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους, του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδας για τον επαγγελματισμό και την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα που επέδειξαν με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου ο οποίος εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες στης Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά εκμεταλλευόμενος τη θέση του καθώς εργαζόταν σε εσωτερική υπηρεσία.

Εν συνέχεια στα πλαίσια πρόληψης και καταστολής εκνόμων ενεργειών το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε Αργολίδος του Τμήματος Ασφαλείας Άργους - Μυκηνών, της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Δ.Α. Αττικής καθώς και Υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρουράς Κ.Κ. Ναυπλίου, οργάνωσε και πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επιχείρηση στη Δικαστική Φυλακή Ναυπλίου με αποτέλεσμα την ανεύρεση σε διαφόρους χώρους των φυλακών ναρκωτικών ουσιών, αυτοσχέδιων όπλων, καθώς και κινητών τηλεφώνων τα οποία κατείχαν παράνομα κρατούμενοι των φυλακών.

Σε μια περίοδο όπου ο Έλληνας Αστυνομικός, έχει επιφορτιστεί με κάθε λογής πάρεργα που ουδεμία σχέση έχουν με την κύρια αποστολή της Αστυνομίας, συνεχίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης να δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα ενάντια στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εργαζόμενος κάτω από αντίξοες συνθήκες όχι μόνο λόγω της φύσης της εργασίας του αλλά και της πανδημίας που μαστίζει εδώ και τόσο καιρό τη χώρα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ