ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Στο Ναύπλιο ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. | | |
Στο Ναύπλιο ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς (βίντεο)
Επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε το Ναύπλιο συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννη Μαντζούνη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.
Μεταξύ άλλων, συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην πορεία της πανδημίας καθώς και στην εξέλιξη του εμβολιασμού.
Τον Ευρωπαίο Επίτροπό ξενάγησε στην πόλη του Ναυπλίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οδηγώντας τον στα βήματα του Πρώτου Κυβερνήτη Ι.Καποδίστρια, από τον χώρο του κυβερνείου, όπου σημερα βρίσκεται το άγαλμα του Όθωνα, μέχρι τον τόπο που δολοφονήθηκε έξω από τον Άγιο Σπυρίδωνα
Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε στον Ευρωπαίο Επίτροπο ο Αντιπεριφειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου / Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Νωρίτερα ο κ. Σχοινάς παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έδρας του «Europe Direct Πελοπόννησος» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου διεξήχθη εκδήλωση στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, με τη συμμετοχή και του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα Ευρωπαϊκά Θέματα κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι Έλληνας πολιτικός και σημερινός Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής. 
Έχει διατελέσει Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ