ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Απολογείται στον Εισαγγελέα Ναυπλίου ο σωφρονιστικός υπάλληλος για τα ναρκωτικά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | |
Απολογείται στον Εισαγγελέα Ναυπλίου ο σωφρονιστικός υπάλληλος για τα ναρκωτικά (βίντεο)
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκε την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου μετά την προθεσμία που είχε λάβει για να απολογηθεί, ο σωφρονιστικός υπάλληλος που υπηρετεί στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου συνελήφθη από την αστυνομία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου πραγματοποιήθηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος ακινητοποιήθηκε κατά την είσοδό του στο Κατάστημα Κράτησης, όπου μετέβη για να αναλάβει υπηρεσία. Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία στο αυτοκίνητό του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -323- γραμμάρια κάνναβη, -9- γραμμάρια κοκαΐνη, -145- ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Μετά την απολογία του στο Εισαγγελέα αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ