ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Κακοκαιρία «εξπρές» θα επηρεάσει και την Πελοπόννησο την Τρίτη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. | | |
Κακοκαιρία «εξπρές» θα επηρεάσει και την Πελοπόννησο την Τρίτη (βίντεο)
Ολιγόωρη η επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Τρίτης (2/11) από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Θα αλλάξει ο καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Ελλάδα καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν και έντονο χαρακτήρα. Γι' αυτό θέλει προσοχή σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κυρίως από την Ήπειρο μέχρι και τη δυτική Πελοπόννησο.

Μέχρι και λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης τα φαινόμενα αυτά θα περάσουν την Πίνδο και θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι ο καιρός «ανοίγει» στη δυτική Ελλάδα εκτός από τις πιο ορεινές δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της Πελοποννήσου και τα ορεινά - ημιορεινά τμήματα της Στερεάς μέχρι και την κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Στην Αττική, άστατος θα είναι ο καιρός τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες με διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες ενώ από το μεσημέρι και μετά τα ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα μεγαλώσουν. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Όμως από το μεσημέρι και μετά ο καιρός βελτιώνεται με την θερμοκρασία να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ