ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κοινωνικό Γυμναστήριο Δήμου Άργους Μυκηνών: Αθλητισμός πραγματικά για... όλους!!!

Αθλητισμός πραγματικά για όλους
Ένα εξαιρετικό δημοτικό γυμναστήριο δημιουργήθηκε στο Άργος. Εκεί που οι πολίτες αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απολαμβάνουν την γυμναστική τους σε κάποιο ιδιωτικό γυμναστήριο δεν έχουν λόγο να αισθάνονται μειονεκτικά.

Κάθε δημοτική αρχή πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους. Δεν αρκεί λοιπόν να φτιάξεις έναν χώρο, ο οποίος απλά θα φέρει μια ταμπέλα και κατά τα άλλα θα είναι ελλιπής σε όλα. Διότι, εφόσον απευθύνεσαι σε ανθρώπους που ήδη στερούνται αρκετά στη ζωή τους, οφείλεις να τους προσφέρεις τον ιδανικό χώρο εκγύμνασης. Επειδή, ο κάθε άνθρωπος δεν χαρακτηρίζεται από το ύψος του τραπεζικού του λογαριασμού-στο δικό μας το μυαλό- κάθε διαχωρισμός στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών κρίνεται απαράδεκτος.

Όταν λοιπόν, κάποιοι Δήμοι δημιουργούν χώρους άθλησης που σέβονται την κάθε προσωπικότητα, τότε είναι λόγος αναγνώρισης. Στο Άργος λοιπόν, η δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κατασκεύασε έναν χώρο γυμναστηρίου που πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας και δείχνει με τις πράξεις της πως ανήκει σε εκείνες της Αρχές που αντιμετωπίζει τον κόσμο ισότιμα, όπως άλλωστε πρέπει.

Το κοινωνικό γυμναστήριο απευθύνεται στους πολίτες οι οποίοι έχουν χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια και αδυνατούν να εγγραφούν σε ιδιωτικά γυμναστήρια. Με την λειτουργία του δίνεται η δυνατότητα στους οικονομικά αδύναμους να ασχοληθούν με την γυμναστική με χαμηλό αντίτιμο. Θα ήταν ιδανικό να δίδεται η δυνατότητα να προσφέρεται δωρεάν η χρήση του ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα του και οι όποιες φθορές στα όργανα γυμναστικής.

Από την Δευτέρα 8/11 έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στο Δημοτικό Κοινωνικό Γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου (πλησίον του Δημοτικού Πάρκινγκ) απο τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι!

 Η συνδρομή είναι 60 ευρώ το εξάμηνο ή 100 ευρώ το χρόνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ  2751024039

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι 10:00-12:00 το πρωί, 17:00-22:00 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο 10:00 το πρωί με 15:00 το μεσημέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ