ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Τάσος Χρόνης: Η κατασκευή ή ανακαίνιση ενός γηπέδου έχει αμιγώς κοινωνικό αντίκτυπο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. | |
Τάσος Χρόνης: Η κατασκευή ή ανακαίνιση ενός γηπέδου έχει αμιγώς κοινωνικό αντίκτυπο
Η τελετή εγκαινίων ενός έργου είναι η στιγμή της τεχνικής ολοκλήρωσης ενός έργου. Σήμερα στον Άγιο Δημήτριο εγκαινιάσαμε το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα.
Στα χωριά μας η κατασκευή ή ανακαίνιση ενός γηπέδου, πέρα του αθλητικού χαρακτήρα έχει αμιγώς κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέες και νέους να παραμένουν στον τόπο και να χρησιμοποιούν σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Το σημερινό έργο ήταν διαχρονική απαίτηση της τοπικής κοινωνίας η οποία έγινε πραγματικότητα κατόπιν συνεργασίας πολλών θεσμικών φορέων από διαφορετικές περιόδους.
Για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως από τη στιγμή της μελέτης, πριν κάποια χρόνια, έως τη στιγμή της τελικής υλοποίησης σήμερα!
Παρόντες στον σημερινό αγιασμό των εγκαταστάσεων ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Νικας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαλτλεζος, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν βασικός χρηματοδότης τους έργου, ο Βουλευτής Αργολίδας και τ. Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας κ. Σχοινοχωρίτης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Σιδέρης – πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας- και Γανώσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Δημητρίου κ. Κωστούρου, οι αντιδήμαρχοι κ. Λαλιώτης και κ. Μαργιόλας, δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, τοπικοί σύμβουλοι από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Επιδαύρου, ο πρώην δήμαρχος κ. Γκάτζιος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και αιρετοί και ο πολιτευτής Αργολίδας κ. Γαβρήλος.
Πάνω απ’ όλα όμως ήταν η ομάδα και η νεολαία του Αγίου Δημητρίου!

Οι πραγματικοί αποδέκτες του έργου!
Ο κ. Νίκας δεσμεύτηκε ότι θα χρηματοδοτήσει την εξέδρα, τον φωτισμό και διάφορες ακόμα μικροεπεμβάσεις στο νέο γήπεδο. Δική μας δουλειά είναι να τελειώσουμε γρήγορα τις μελέτες και να τις παραδώσουμε!
Η αθόρυβη δουλεία που έγινε τους τελευταίους μήνες είχε ως αποτέλεσμα να παραδοθεί ένα γήπεδο έτοιμο προς χρήση για την κατηγορία όπου αγωνίζεται η ομάδα του Παμμετοχικού.

Σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα οι τοπικοί σύμβουλοι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες κ. Μαντζούνης, κ. Μαλτέζος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και τους ευχαριστούμε όλους προσωπικά!
Συνεχίζουμε για να δημοπρατήσουμε το μεγάλο έργο των αθλητικών εγκαταστάσεων αξίας 600.000€ από το πρόγραμμα Φιλόδημος, προκειμένου ο τόπος μας να γίνει εκτός από τόπος να δεις και τόπος να ζεις!

Αναστάσιος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ