ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Αργολίδα - Κορινθία: Σχολή Νέων Διαιτητών Μπάσκετ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | | | |
Αργολίδα - Κορινθία: Σχολή Νέων Διαιτητών Μπάσκετ
Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Πελοποννήσου προκηρύσσει σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη Νέων Διαιτητών.

Είσαι Νέος - Νέα από 18 έως 30 ετών και ψάχνεις μία ενασχόλησή στον αθλητισμό με δυνατότητες εξέλιξης-αναρρίχησης στις εθνικές κατηγορίες και τη καταξίωση σου σε υψηλό επίπεδο ?

Στης 19 Νοεμβρίου 2021 θα λειτουργήσει Σχολή Νέων Διαιτητών Μπάσκετ στην περιοχή που διαμένεις και θα πραγματοποιείται απογευματινές ώρες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Η δωρεάν παρακολούθηση της σχολής κοντά στον τόπο κατοικίας των ενδιαφερομένων στους Νομούς Αργολίδας – Κορινθίας , για ευκολότερη πρόσβαση , προσφέρει πλήρη εκπαίδευση από Αξιολογημένους με Κατάρτιση και Εμπειρία Διαιτητές Εθνικών κατηγοριών υπό την αιγίδα της ΟΔΚΕ.

Υπεύθυνος της σχολής ορίζεται ο κ. Σταματόπουλος Απόστολος Τηλ 6974.268.209

Από τη Δευτέρα 1/11 έως και 10/11 θα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με κράτηση θέσης & εγγραφή στη σχολή μας . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με την αποστολή email στο sedkanpel@gmail.com και Θέμα “ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2021” ή τηλεφωνώντας στο 6974.268.209 για οποιαδήποτε πληροφορία , να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους .

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος 10/11/2021 ημέρα Τετάρτη .

Μετα τιμής, το ΔΣ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ