ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Περιφέρεια αναζητά κτίριο στο Ναύπλιο για την μεταστέγαση της Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/Θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | |
Η Περιφέρεια αναζητά κτίριο στο Ναύπλιο για την μεταστέγαση της Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/Θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου/των στην Δημοτική Ενότητα Ναυπλίου για τη στέγαση των Δ/νσεων Α/θμιας & Β/Θμιας Εκπ/σης Ν.Αργολίδας. 

Οι έγγραφες προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα κατατίθενται εντός σφραγισμένων φακέλων, στο Τμήμα Γραμματείας της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Αργολίδας (ταχ. δ/νση: Παρ.οδός Ναύπλίου-Ν.Κίου, Ναύπλιο ΤΚ 21100) εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης διακήρύξης, ήτοι μέχρι την 17/12/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00. 

Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον εκάστοτε μειοδότη επί 180 μέρες από τη διεξαγωγή της δημοπρασίας. 

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από την ίδια, με αποστολή προσκλήσεως στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της Διακήρύξης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.ppel.gov.gr) και περισσότερες πληροφορίες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία τον Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού ή τηλεφωνικά (κα. Μάντζαρη Ελένη: 2752360398).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ