ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ταξίδια στην Ευρώπη μόνο με τρίτη δόση; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 μ.μ. | | |
Ταξίδια στην Ευρώπη μόνο με τρίτη δόση; (βίντεο)
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η Κομισιόν έχει στα σκαριά πρόταση που μπορεί να φέρει ακόμη και αυτή την εβδομάδα, για εισαγωγή της τρίτης δόσης στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να ταξιδέψει κάποιος στην Ευρώπη για να θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος θα πρέπει να έχει και τις τρεις δόσεις. Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη τωρινή νομοθεσία, το πιστοποιητικό COVID-19 έχει διάρκεια για ένα χρόνο και μετά τελειώνει. Με τη νέα πρόταση της Κομισιόν η χρήση του πιστοποιητικού θα επεκταθεί πέραν του καλοκαιριού του 2022.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, αναμένεται να συζητηθούν στο Ευρωκοινοβούλιο οι αλλαγές που θα γίνουν όσο αφορά το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός της ΕΕ για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου 2021. Οι πολίτες και οι κάτοικοι της ΕΕ μπορούν να παραλαμβάνουν και να επαληθεύουν τα ψηφιακά τους πιστοποιητικά COVID σε ολόκληρη την ΕΕ μέσω της ειδικής πλατφόρμας σε κάθε κράτος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ