ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Χελιώτης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

Στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Χελιώτης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου
Γέννημα θρέμμα του Ν.Ο. Ναυπλίου ο Παναγιώτης Χελιώτης, από δύο ετών στα τμήματα εκμάθησης και κατόπιν στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Ναυπλίου, από φέτος μεταγράφηκε και θα αγωνίζεται στην ομάδα παίδων (U15) του Παναθηναϊκού. 

Θέλουμε να συγχαρούμε τον αθλητή μας για την μεταγραφή του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του ΝΟΝ και θα τον περιμένουμε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια από τις καλύτερες και ισχυρότερες ηλικιακές ομάδες στην Ελλάδα με συνεχόμενες κατακτήσεις μεταλλίων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Η μεταγραφή του αθλητή μας αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στον Ν.Ο. Ναυπλίου από τους προπονητές, την διοίκηση, τους γονείς και πάνω απ' όλα από τους ίδιους τους αθλητές μας.
 
Κύριο μέλημα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου είναι να παράξει αθλητές από την περιοχή μας που θα αγαπούν τον υγρό στίβο και την υδατοσφαίριση και θα μπορούν να παίξουν πόλο σε υψηλό επίπεδο εφόσον το επιθυμήσουν.
 
Παναγιώτη καλή επιτυχία!

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ