ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ανήλικων στο Δήμο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. | |
Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ανήλικων στο Δήμο Ερμιονίδας
O Δήμος Ερμιονίδας, (δια του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης , Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρομα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινούν πάλι τη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ εκπαίδευση, στην οποία θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενήλικων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212 με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. 

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ερμιονίδας μπορούν θα δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25ωρες 

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας 25ώρες

Αρχιτεκτονική κήπων 25ώρες

Οικολογικές Λύσεις για το σπίτι 25ώρες

Το προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας, καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων όσα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης μέ επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Επίσης, 0: ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εντοπίσουν την σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου https://ermionida.gr και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση vivliokran2018@gmail.com 

 Για όλα τα τμήματα απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού έναντι COVID-19 ή βεβαίωση νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου (rapid test ή PCR) θα διενεργείται έως και 48 ωρών πριν από κάθε εκπαιδευτική συνάντηση . 

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμεία) μέσα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου ΜάΘησης 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
έως Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 
Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου Αξαρλή Δήμητρα ( έναντι Αγ.Πανρτελεήμονα-Παλιό Γυμνάσιο) Τηλ::27540-23461

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ