ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Αγιασμός στο νέο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. | | | | |
Αγιασμός στο νέο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (βίντεο)
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Ασίνης και από σήμερα στεγάζει το διθέσιο πλέον ειδικό νηπιαγωγείο που αποτελεί πρότυπο σχολείο ειδικής εκπαίδευσης.
Σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός του ειδικού νηπιαγωγείου, ύστερα και από τις εργασίες ανακατασκευής που πραγματοποίησε ο Δήμος Ναυπλιέων. 
Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος μαζί με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ασίνης π. Στυλιανό Λέκκα.
Το ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου από το 2011 έως και σήμερα συστεγάζονταν με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους, λόγω μη ύπαρξης σχολικών αιθουσών στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων τόνισε: « Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική κοινότητα και την ξεχωριστή φροντίδα του για την ειδική αγωγή» .
Στον αγιασμό του κτιρίου παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνα Δουράνου, ο αναπληρωτής διευθυντής Θεοδόσης Καραμάνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αντώνης Ντέμος, η νηπιαγωγός του ειδικού νηπιαγωγείου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι,κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ