ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Το Προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους απέκτησε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. | | |
Το Προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους απέκτησε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών
Κατόπιν αιτήματος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους - Μυκηνών και την έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντωνίου Αυγερινού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, διάρκειας 16 ωρών, στο προσωπικό του νεοανεγερθέντος κολυμβητηρίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα πρωτόκολλα, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και συμμετείχαν ενεργά στη θεωρητική αλλά και πρακτική άσκηση, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του SARS ων-2. Η εκπαίδευση ήταν διήμερη και πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια -Προϊσταμένη Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους.

Η Πρόεδρος κα. Δήμητρα Μουρλούκου και τα μέλη του Π.Σ. συγχαίρουν τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ. Νίκο Δελή, για αυτή την πρωτοβουλία αλλά και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου του Τμήματός, μιας και εθελοντές του Τομέα Υγείας συνδράμουν με την εθελοντική προσφορά στο Ιατρείο του κολυμβητηρίου για παροχή Πρώτων Βοηθειών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ