ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Μ. Ράλλη: Θα επιδιώξω τη διοργάνωση πολιτιστικού διημέρου "Κατερίνα Παπανδριανού"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: Θα επιδιώξω τη διοργάνωση πολιτιστικού διημέρου "Κατερίνα Παπανδριανού"
"Ήταν ότι λιγότερο θα μπορούσα να προσφέρω στην μνήμη της Κατερίνας Παπανδριανού , στο δεύτερο της σπίτι (όπως χαρακτηριστικά το έλεγε ) , στην ΕΣΛΑ , όπου με το βλέμμα της θα εμπνέει τα μέλη και θα τα κρατά "ξάγρυπνα " στους δρόμους της λογοτεχνίας και της ποίησης" ανέφερε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου κ. Μαρία Ράλλη.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Περιβάλλοντος Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Ναυπλίου συνεχίζοντας δήλωσε: "Στο ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά φιλολογικό μνημόσυνο την Κυριακή το βράδυ στο Φουγάρο , η πρόταση μου , την οποία θα εισηγηθώ και στο Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ , ήταν η διοργάνωση ενός Πολιτιστικού Διημέρου "Κατερίνα Παπανδριανού", με στόχο τη θεσμοθέτηση του , το καλοκαίρι του 2022 στο Δρέπανο , στον τόπο που γεννήθηκε , μεγάλωσε , αγάπησε , δημιούργησε και άφησε την τελευταία της πνοή...

Συνδιοργανωτές τα παιδιά της Γιάννης και Αναστασία , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου ,η ΕΣΛΑ και φυσικά ο Δήμος Ναυπλιέων , δια του ΔΟΠΠΑΤ.

Έτσι , για να μείνει αιωνία η μνήμη της κ. Κατερίνας μας ...της γυναίκας...της μητέρας...της συντρόφου...της εκπαιδευτικού...της μαχόμενης δημότισσας ... της λογοτέχνης ...της φίλης πολλών...."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ