ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Την αποκατάσταση επαρχιακής οδού στην Αργολίδα ζητάει η Ελληνική Λύση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Την αποκατάσταση επαρχιακής οδού στην Αργολίδα ζητάει η Ελληνική Λύση
Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Αργολίδας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, τραγική και τριτοκοσμική εικόνα παρουσιάζει επαρχιακός δρόμος στην Π.Ε. Αργολίδας.

 Πρόκειται για τον δρόμο που ενώνει τα χωριά του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συγκεκριμένα, τα Άνω Ζόγκα, τα Φακίστρα, την Κρύα Βρύση, το Κρυονέρι και το Τουρνίκι, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από ανθρώπους που κινούνται «προς» και «από» τις εργασίες τους. Τραγικότερη, δε, εικόνα παρουσιάζει το τμήμα του εν λόγω δρόμου από την Άνω Ζόγκα έως την Φακίστρα, επί του οποίου παρατηρούνται γούβες τεραστίων διαστάσεων, θάμνοι που παρεμποδίζουν την οδήγηση και ρέματα, που κόβουν κάθετα την κυκλοφορία επί της οδού. Συνέπεια της χρόνιας κατάστασης που επικρατεί στον ως άνω δρόμο είναι η σταδιακή μετατροπή του, σε μια δεκαετία, από μέτριο ασφαλτόδρομο σε επικίνδυνο χαλικόδρομο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να αποκαταστήσετε, δια ουσιαστικών παρεμβάσεών σας στις αρμόδιες τοπικές Αρχές, το οδόστρωμα της ανωτέρω επαρχιακής οδού και να καταστήσετε την οδήγηση επ΄ αυτής ασφαλή, πριν επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάστασή της από τον επερχόμενο χειμώνα;

Ο ερωτών Βουλευτής ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ