ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Παύλος Χρηστίδης από το Ναύπλιο: Είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | | |
Παύλος Χρηστίδης από το Ναύπλιο: Eίμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές (βίντεο)
Από το Ναύπλιο την ιδιαίτερη πατρίδα του ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Χρηστίδης.
Ο κύριος Χρηστίδης, από κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο, παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Πουλά, πολιτικών φίλων του και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Λεωνίδα Κουτσογιάννη, σε συνεντευξη τύπου που παραχώρησε και αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλη την Αργολίδα για την μεγάλη στήριξη, αναφέρθηκε στους άξονες της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η μάχη δεν τελειώνει στις 5 η 12 Δεκεμβρίου όπως είπε και κάλεσε τα μέλη και φίλους του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.
Σε συνεντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN νωρίτερα σήμερα ανέφερε: «Είμαι εδώ και δίνω μάχες για την παράταξη μαζί με χιλιάδες φίλους σε όλη τη χώρα» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ενώ πρόσθεσε ότι έχει συνηθίσει στον ανταγωνισμό.

Σημείωσε, χαρακτηριστικά, ότι «όταν η Φώφη Γεννηματά με επέλεξε για εκπρόσωπο Τύπου ήμασταν 7ο κόμμα και σήμερα είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές».
Υπογράμμισε ότι η συζήτηση «δεν πρέπει να αφορά τα άλλα κόμματα και να ετεροπροσδιοριζόμαστε, αλλά να αφορά τους πολίτες και πως μαζί τους να διαμορφώσουμε το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής». 
Νωρίτερα σήμερα με επιστολή που απέστειλε στην ΕΔΕΚΑΠ ο Παύλος Χρηστίδης προτείνει για τη διεξαγωγή των debates ο διάλογος να γίνει σε τρεις θεματικές που θα αφορούν: πρώτον, την δημοκρατία και τις οικονομικές ανισότητες, δεύτερον, την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, τρίτον θα αφορά την εσωκομματική λειτουργία του ΚΙΝΑΛ.
Επιπλέον ο κ. Χρηστίδης, προτείνει στις συζητήσεις να συμμετέχουν και πολίτες που θα ρωτούν τους υποψήφιους προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η επιστολή του Παύλου Χρηστίδη προς την ΕΔΕΚΑΠ έχει ως εξής:
«Σύντροφοι,

Η επιτυχία των προοδευτικών δυνάμεων στις αναμετρήσεις της 5ης και της 12ης του Δεκέμβρη, εξαρτάται κυρίως από τη συμμετοχή σε διαδικασίες που θα καταδείξουν την αποδοχή της κοινωνίας στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας των διαδικασιών.
Για το λόγο αυτό προτείνουμε:
 -Την πραγματοποίηση τριών θεματικων τηλεοπτικών διαλόγων με τα εξής θέματα:
1. Δημοκρατία, Οικονομικές ανισότητες και Διαγενεακη αλληλεγγύη την εποχή της κλιματικής κρίσης.
2. Η Ελλάδα στον κόσμο. Εξωτερική πολιτική και διεθνείς σχέσεις
3. Το Κίνημα μας ως φορέας πολιτικής. Θεσμική λειτουργία, συμμετοχή, αποφάσεις, λογοδοσία.
- Την διεξαγωγή και μετάδοση μέσω καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, δύο τηλεοπτικων διαλόγων ανάμεσα στους υποψηφίους των εσωκομματικών εκλογών μέχρι τις 05.12,
καθώς επίσης
·- την πραγματοποίηση ενός ακόμη τηλεοπτικού διαλόγου ανάμεσα στους 2 υποψηφίους που θα αναμετρηθούν στις 12.12
– στις τηλεοπτικές συζητήσεις, να δοθουν ερωτήσεις και σε πολίτες, που θα παραβρίσκονται.
Τέλος, πρέπει να εξετάσουμε τη δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής όσων επιθυμούν».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συνεντευξη του κύριου Χρηστίδη:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ