ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ανδριανός: 100 θέσεις μετεκπαίδευσης στα τμήματα του Υπουργείου Τουρισμού σε Ερμιόνη και Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:06:00 μ.μ. | | | | |
Ανδριανός: 100 θέσεις μετεκπαίδευσης στα τμήματα του Υπουργείου Τουρισμού σε Ερμιόνη και Ναύπλιο
Σε συνέχεια και της σχετικής συνάντησης του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με την Υφυπουργό Τουρισμού, αρμόδια για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και ειδικών μορφών τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, δημοσιεύθηκε σήμερα από το Υπουργείο Τουρισμού η προκήρυξη των θέσεων μετεκπαίδευσης στα τμήματα του Υπουργείου Τουρισμού για την περίοδο 2021-2022, που περιλαμβάνει για την Αργολίδα 100 θέσεις οι οποίες κατανέμονται στα εξής προγράμματα που εποπτεύονται από το ΙΕΚ Πελοποννήσου με έδρα το Άργος:


Ερμιόνη

Υπηρεσία Υποδοχής: 25 θέσεις

Επισιτισμός: 25 θέσεις

Ναύπλιο

Μαγειρική Τέχνη: 25 θέσεις

Οροφοκομία: 25 θέσεις

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από Τετάρτη 15-12-2021 έως και Πέμπτη 23-12-2021 μέχρι το τέλος της μέρας. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ειδικού συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr και επισυνάπτονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν περαιτέρω για τα προγράμματα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού καθώς και να έχουν πρόσβαση στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης μέσω του συνδέσμου https://drive.google.com/file/d/18kHCWU7sfH8cM-sozKsjpGIX7UJtD_bv/view .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ