ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Επίσημο Βίντεο και φωτογραφίες από τον "Παλαμήδειο Άθλο 2021"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | | |
Επίσημο Βίντεο και φωτογραφίες από τον "Παλαμήδειο Άθλο 2021"
Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου 21, δίνει στην δημοσιότητα το Επίσημο Απολογιστικό Βίντεο των εκδηλώσεων που έγιναν στο Ναύπλιο στις 28 Νοεμβρίου 2021 με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες κλιματολογικών φαινομένων και υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 21 σε όλα τα αγωνίσματα, έχουν την δυνατότητα στην προσωπική τους καρτέλα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και να κατεβάσουν τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού 

Αποτελέσματα:
https://www.nafpliocastlerun.gr/results-2021/

Oι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων είναι μια ακόμη προσφορά της Ο.Ε. των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα του Παλαμηδείου Άθλου 21, μπορούν επίσης να αναζητήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες και στο παρακάτω link της ENERGY photos, πληκτρολογώντας στην αναζήτηση το προσωπικό τους bib number.
https://www.energyphotos.gr/2021/Road/Nafplio-Castle-Run
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους Εθελοντές του ΔΟΠΠΑΤ που συνέβαλλαν καθοριστικά στην διοργάνωση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ΚΕΣ HARVARD (Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος), στο το 2ο & 3ο ΓΕΛ Ναυπλίου, στον Νέο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μιδέας «ΑΛΚΜΗΝΗ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «ΑΜΥΜΩΝΗ», στον Πολιτιστικό Αθλητικό Προοδευτικό Γυμναστικό Σύλλογο Ναυπλίου «ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ», στο 1ο Σύστημα ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ, στους Ατομικούς εθελοντές και τους Δημότες Ναυπλίου για την συμμετοχή και την υποστήριξη των αγώνων. Ευχαριστεί επίσης για την Υγειονομική Κάλυψη τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, το ΕΚΑΒ, Την Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου , το Ερρίκος Ντυνάν, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πελοπονήσου «ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ», τον ΕΕΣ και την (ΕΟΔ) Ελληνική Διασωστική Ομάδα Αργολίδας για την εξαιρετική πολυπληθή παρουσία με διασώστες και υγειονομικά μέσα. Τέλος ευχαριστεί τους δρομείς από όλη την Ελλάδα για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.
Καλή αντάμωση στον 7ο Παλαμήδειο Άθλο στις 27/11/2022, μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την άλωση του Κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.

Από το Γραφείο Τύπου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ