ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Αργολίδα καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις - Πρόγνωση για την Δευτέρα 6/12

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. | |
Αργολίδα καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις - Πρόγνωση για την Δευτέρα 6/12
Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην Αργολίδα και μόνο λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες θα δημιουργηθούν από το απόγευμα.


Τις πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα ήταν τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 06-12-2021

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το μεσημέρι τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. 

Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν και στα δυτικά και τα βόρεια είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα πελάγη γρήγορα θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει, στα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ