ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους με μεγαλείο ψυχής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | |
Μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους με μεγαλείο ψυχής
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία και παρέδωσαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Άργους , για να ενισχυθούν τα πακέτα αγάπης που τέτοια εποχή μοιράζει σε οικογένειες της πόλεως μας με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Εθελοντές υποδέχθηκαν τους μικρούς μαθητές στα γραφεία του Τμήματος Βασ. Σοφίας 2 , και αφού τηρήθηκαν τα μέτρα ατομικής προστασίας για τον έλεγχο διασποράς του ιού SARS-COV-2 ενημερώθηκαν για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Eθελοντισμό .

Οι Εθελοντές παρέλαβαν με συγκίνηση τα χρήματα , εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους και συνεχάρησαν τόσο τους μαθητές για την ευαισθησία τους, όσο και τις δασκάλες τους, που προέτρεψαν και υποστήριξαν τα παιδιά να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση και να αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς . Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς , μία πολύτιμη στάση ζωής προς τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπο .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ