ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Πλήθος αθλητών στην Καρυά Αργολίδας για το Artemisio Mountain Running 2021 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. | | | |
Πλήθος αθλητών στην Καρυά Αργολίδας για το Artemisio Mountain Running 2021
Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από πολλά μέρη της Ελλάδας ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου το μεγάλο χειμερινό αθλητικό γεγονός της Αργολίδας, το Artemisio Mountain Running 2021, το οποίο διεξάγεται στην Καρυά Αργολίδας.
Η περιοχή της Καρυάς έχει την τιμή να φιλοξενεί σημερα σπουδαία ονόματα του ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο, καθώς φέτος η Οργανωτική Επιτροπή έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και καθιερώνει πλέον το AMR στους μεγάλους αγώνες ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας.

Οι συμμετοχές των αθλητών σύμφωνα με πληροφορίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και άγγιξαν το μέγιστο όριο συμμετοχών.
Υπό τη σκιά του Covid-19, η Διοργανώτρια Αρχή έχει τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου και έτσι, αθλητές και παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τη διοργάνωση με απόλυτη ασφάλεια.

Από τις 08.30 το πρωί της Κυριακής η κεντρική πλατεία της Καρυάς έγινε  πόλος έλξης αθλητών και επισκεπτών, καθώς οι αγώνες είχαν εκκίνηση με διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προβούν, αν θελήσουν, σε rapid test, καθώς υπάρχει στην είσοδο κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Την διοργάνωση των αγώνων έxει ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς "Το Αρτεμίσιο", με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους - Μυκηνών, το Επιμελητήριο Αργολίδας, το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αργολίδας και το Argos Track & Field Academy
Συνεργασία:
- Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Όραμα Ελπίδας"
- Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους

Μέγας χορηγός:
Eurobank

Head Sponsors:
- Ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ 26Κ
- Intradoor Βιομηχανία Εσωτερικών Πορτών 12K
- Argos Track & Field Academy 1,5K
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ