ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου

Τρόφιμα και είδη πρώτης στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου
Τι πιο σπουδαίο από το να μάθουμε από μικροί να σκεφτόμαστε θετικά και πάντα να έχουμε έναν όμορφο λόγο για τον οποίο πρέπει να προσφέρουμε με... Αγάπη στους συνανθρώπους μας !!

Η Πέμπτη (Ε) τάξη του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου  το έκανε πράξη, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης - εκ μέρους του σχολείου- στο Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, που παρασκευάζει καθημερινά 170 γεύματα αγάπης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ένα μελίσσι παιδιών, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με αφορμή την Ημέρα και κουβάλησε τις γεμάτες σακούλες, ενημερώθηκε από τον Πατέρα Ιερέας Ελευθέριος Μίχος για την ιστορία του Ναού από την Ενετοκρατία ως σήμερα ,τις σύγχρονες φιλανθρωπικές δράσεις του Ναού ,για τον εθελοντισμό πολλών συμπολιτών μας , την τραπεζαρία και την Ιματιοθήκη .
Τα παιδιά απόλαυσαν τη βόλτα στη χειμωνιάτικη λιακάδα, θαύμασαν τη θέα του Παλαμηδιού και της πόλης από το μπαλκόνι του βράχου της Παναγίας κι επέστρεψαν σύντομα στα μαθήματά τους με ικανοποίηση και γαλήνια ψυχή!
Ευχαριστούμε θερμά την ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μαρούση που μετέφερε δωρεάν την αποστολή μας στο Ναύπλιο και που πάντα μας στηρίζει αφιλοκερδώς όταν πρόκειται για δράσεις μας αλληλεγγύης και προσφοράς. Ευχαριστούμε φυσικά τους γονείς των μαθητών μας για την άμεση ανταπόκριση σε είδη διατροφής και τις δασκάλες μας Βίκυ Κερασιώτου και Γωγώ Σιατερλή που υλοποίησαν τη δράση.
Καλές γιορτές με .... Αγάπη για όλον τον κόσμο!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ