ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Διομήδης Άργους: Με Ιωνικό εκτός σήμερα - Με την ΑΕΚ το Σάββατο στη Ν. Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | | | |
Διομήδης Άργους: Με Ιωνικό εκτός σήμερα - Με την ΑΕΚ το Σάββατο στη Ν. Κίο
Φωτιά εκ νέου στη μάχη της τετράδας που οδηγεί στα play off, αλλά και των ομάδων που θα αγωνιστούν στα play out και όλα θα κριθούν στις επόμενες 3 τελευταίες αγωνιστικές της πρώτης φάσης. Οι Λύκοι του Διομήδη Άργους αγωνίζονται σήμερα εκτός έδρας στις 19:00 για την 12η αγωνιστική της Handball Premier με την ομάδα του Ιωνικού και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα play off, όπως τόνισε ο assistant coach της ομάδας Αντώνης Δάσκαλος:

«Ύστερα από τη νίκη του Iωνικού απέναντι στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά, καθώς είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο επηρεάζει τουλάχιστον 5-6 ομάδες. Οι θέσεις στα play off και play out δεν έχουν κριθεί όπως αρκετοί πίστευαν. Βέβαια αυτό εξαρτάται από εμάς και την ομάδα μας. 

Σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ομάδα του Iωνικού στο κλειστό της N. Φιλαδέλφειας, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος καθώς έτσι εξασφαλίζουμε τη είσοδο μας στη τετράδα του Nότιου ομίλου. 

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο τέλος ο πιο ήρεμος κι αυτός που θα πάρει τις πιο σωστές επιλογές θα φύγει με τη νίκη απ' το γήπεδο. Είναι ένα ματς δίχως αύριο και είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το ποθητό αποτέλεσμα.»


Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 για την 13η αγωνιστική της Handball Premier στη Νέα Κίο στις 12:30, ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε εναν αγωνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση και την συχνότητα της ΕΡΤ3
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ