ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στηρίζει την διαμαρτυρία των μαθητών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. | |
Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στηρίζει την διαμαρτυρία των μαθητών
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, στηρίζει την κινητοποίηση - διαμαρτυρία των μαθητών του Σχολείου μας και τα αιτήματά τους και καλεί τα μέλη του στην μουσική διαμαρτυρία στο Ναύπλιο, την Παρασκευή 10/12/2021.


Η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) στις 10:00πμ.

Από εκεί θα ξεκινήσουν μουσικά δρώμενα από τους μαθητές με κατεύθυνση στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, όπου αντιπροσωπεία μαθητών θα καταθέσει τα παρακάτω αιτήματα :

➝ Άμεση κάλυψη από το Υπουργείο όλων των κενών που υπάρχουν μέχρι σήμερα σε εκπαιδευτικούς, στα μουσικά μαθήματα και στα μαθήματα γενικής παιδείας.

➝ Συγγραφή και δωρεάν παροχή εγχειριδίων μελέτης (βιβλία) για τα μαθήματα που εξειδικεύονται στην μουσική εκπαίδευση και τα οποία τώρα αγοράζουν οι ίδιοι.

➝ Σαφέστερος προσδιορισμός της ύλης για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μουσικά μαθήματα από το Υπουργείο.

➝ Εξασφάλιση από τον Δήμο όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής για την σωστότερη διεξαγωγή των μαθημάτων.

➝ Αναγνώριση του επιπέδου σπουδών στα αντικείμενα μουσικής με πιστοποίηση, καθώς 6 χρόνια τα διδάσκονται σε ανώτατο επίπεδο χωρίς καμία απολύτως αναγνώριση του κόπου αλλά και των γνώσεών τους.

Παρακαλούμε να τηρηθούν όλα τα μέτρα των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Το ΔΣ του Συλλόγου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ