ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ντύθηκαν στα λευκά τα ορεινά της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | | |
Ντύθηκαν στα λευκά τα ορεινά της Αργολίδας
Η κακοκαιρία “Κάρμελ” έκανε αισθητή την παρουσία της από τη νύχτα της Παρασκευής και τα ξημερώματα του Σαββάτου στα ορεινά της Αργολίδας με χιονοπτώσεις που αναμένονται να συνεχιστούν σήμερα αλλά και αύριο Κυριακή.
Το Αρτεμίσιο, το Αραχναίο, ο Κτενιάς και σχεδόν όλοι οι ορεινοί όγκοι της Αργολίδας έχουν ντυθεί στα λευκά χωρίς μέχρι στιγμής τουλάχιστον να έχουν αναφερθεί προβλήματα στα επαρχιακά δίκτυα των περιοχών αυτών, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αργολίδας και οι Δήμοι με μηχανήματα για να επέμβουν όταν χρειαστεί.
Ψυχρές αέριες μάζες από τη Βόρεια Ευρώπη επηρεάζουν ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα από τα ξημερώματα του Σαββάτου με μεγάλη πτώση της  θερμοκρασίας 
Παράλληλα, η πολική αέρια μάζα, που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια, έχει φέρει χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, καθώς επίσης ισχυρές βροχοπτώσεις στην ανατολική Στερεά και στα νότια νησιωτικά τμήματα, αλλά και θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τι επόμενες ώρες περισσότερο χιόνι θα δεχθούν σταδιακά η Φωκίδα, η Φθιώτιδα, η Βοιωτία, η Αττική, η Κορινθία, η Αργολίδα, η Λακωνία και στο τέλος η Κρήτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ