ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τρεις τραυματίες στο Μόναχο μετά από έκρηξη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | | | | |
Τρεις τραυματίες στο Μόναχο μετά από έκρηξη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Μόναχο.

Σύμφωνα με την Bild, η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια επισκευών κοντά στον σταθμό Donnersbergerbruecke. Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο, ενώ ο εκπρόσωπος της, Peter Werthmann δήλωσε ότι “αυτή την ώρα δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, έχουμε τρεις τραυματισμένους και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Τα τρένα έχουν σταματήσει”.

Ο κρότος ακούστηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά. Ο υπουργός Εσωτερικών, Joachim Herrmann ανέφερε στην BILD: “Ήταν μια βόμβα αεροσκάφους, 250 κιλών, από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της γεώτρησης. Τα συντρίμμια πέταξαν εκατοντάδες μέτρα”

Το Donnersbergerbrücke δεν απέχει από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Μονάχου στην κύρια διαδρομή του S-Bahn του Μονάχου. Το εργοτάξιο αποτελεί μέρος του έργου «Second Main Line», στο οποίο κατασκευάζεται μια πρόσθετη γραμμή S-Bahn μέσω του κέντρου της πόλης του Μονάχου. Πολλά πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 50 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονταν στο σημείο, ενώ ένα ελικόπτερο της ομοσπονδιακής αστυνομίας έκανε κύκλους πάνω από την περιοχή.

Πηγή: enikos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ