ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Αργολίδα: Ευχές σε δωρητές από το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή "Πολιτεία Αγάπης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Ευχές σε δωρητές από το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή "Πολιτεία Αγάπης"
Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης» συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον δωρητή, που φροντίζει κάθε χρόνο να έχουν οι οικογένειες τα απαραίτητα. 

Ο εφοπλιστής, που επιθυμεί την ανωνυμία, αγόρασε για το Ίδρυμα τρόφιμα αξίας 2.800 €. Το Ίδρυμα τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται η δωρεά του να του επιστραφεί πολλαπλάσια.

Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία ΚΥΚΝΟΣ που μας δώρισε προϊόντα παραγωγής του εργοστασίου Δεν είναι η πρώτη φορά που μας φροντίζει η παραπάνω εταιρεία και ευχόμαστε να έχουν υγεία όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτήν.

Επίσης ευχαριστούμε ανώνυμο κύριο που μας έφερε τρόφιμα επαγγελματικής συσκευασίας , τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν ανάγκες των οικογενειών.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανώνυμους ανθρώπους που γεμίζουν το καλάθι μας στην «Νέα Πόλη» στην περιοχή Κούρτη στο Ναύπλιο και στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Χαριλάου Τρικούπη, Ναύπλιο. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή τύχη.

Όποιος θέλει να δωρίσει στο Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης» να καλέσει στο τηλέφωνο: +0030 690 85 63 692

Όποιος έχει ανάγκη και επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενίσχυσης οικογένειας του Ιδρύματος Γεωργία Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης» μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο παραπάνω τηλέφωνο.

Ειδική Γραμματεία Φιλανθρωπίας
Φωτεινή Προύντζου
Λαμπρινή Ξιάρχου
Νίκη Παπαδοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ