ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Αργολίδα - Αρκαδία: Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα - Αρκαδία: Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση
Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Αρκαδίας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και το ΚΕΠΕΑ(ΚΠΕ) Καστρίου, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, διοργανώνουν Ημερίδα που θα περιλαμβάνει συζήτηση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση (27 Νοεμβρίου) και βιωματικό εργαστήριο.

Στο ξεκίνημα της Ημερίδας θα υπάρξει συζήτηση με κεντρικό θέμα: «Μπροστά στις νέες προκλήσεις 2021: Πανδημία και Δημοκρατία. Γεφυρώνονται οι αποστάσεις;». Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: “Eγώ κι ο άλλος” που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς. Το εργαστήριο αποτελεί μέρος του εγκεκριμένου από το ΙΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένου από τον Διεθνή Οργανισμό για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (IDEA) προγράμματος «Κι αν ήσουν εσύ;».
Ημέρα και ώρα: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 15:45 έως 20:30.

Χώρος: 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη).

Η εκπαιδευτική βιωματική διαδικασία θα υλοποιηθεί με βάση τους προβλεπόμενους όρους υγιεινής και την τήρηση όλων των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον COVID-19.

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ελένη Μάρα
Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ιωάννης ΓιατράκοςΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ