ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ι. Μαντζούνης: Η Περιφέρεια στέκεται δίπλα στον αθλητισμό και σε οικονομικό επίπεδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | |
Ι. Μαντζούνης: Η Περιφέρεια στέκεται δίπλα στον αθλητισμό και σε οικονομικό επίπεδο
Μποναμάς εκ νέου περίπου 105.000 ευρώ, μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, για επιχορήγηση οδοιπορικών των αθλητικών σωματείων για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων -όχι των ΠΑΕ -, που εδρεύουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα ολυμπιακών αθλημάτων και κατάθεση νέου πίνακα από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ιωάννη Μαντζουνη με αυξημένα ποσά, προωθείται για έγκριση από την οικονομική επιτροπη.

Το θέμα γνωστοποίησε ο κ. Νίκας κατά την σημερινή του επίσκεψη στην Αργολίδα όπου και αναφέρθηκε στην σχεδιαζόμενη επιχορήγηση των συγκεκριμένων αθλητικών σωματείων, όπου δεν παρέλειψε να εξάρει και τον ρόλο του κ. Μαντοζόυνη για τον χειρισμό του θέματος και την σύνταξη του πίνακα με τα σωματεία και τα ποσά που θα εισπράξει το κάθε ένα από αυτά.

"Εκτός από αναβαθμίσεις αθλητικών χώρων η Περιφέρεια συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον αθλητισμό και σε οικονομικό επίπεδο. Θα ακολουθήσει και διάθεση αθλητικού υλικού για τις 5 Περιφερειακές  Ενότητες" δήλωσε ο κ. Μαντζούνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ