ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Επίσκεψη Πουλά με κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:57:00 μ.μ. | | |
Επίσκεψη Πουλά με κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ
Το Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και τα στελέχη του κόμματος Ανδρέας Πουλάς, Σπύρος Αδαμόπουλος, Γιάννης Βλασερός, Βούλα Γεωργάκη και Σωτήρης Ζώτος.
Συνομιλήσαμε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε την ισχυρή πίεση που δέχεται το ΕΣΥ εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι σε αυτό προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας στους ασθενείς.
 Μακάρι και οι ΜΕΘ των νοσοκομείων της Περιφέρειας να λειτουργούσαν τόσο άρτια εξοπλισμένες και επανδρωμένες οπως οι ΜΕΘ του ΣΩΤΗΡΙΑ ώστε να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς όμως με ευθύνη της κυβέρνησης αυτό δεν συμβαίνει.
Επιπλεόν, όπως ενημερωθήκαμε ότι στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Κλινικής νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 17 ασθενείς με κορονοϊό και μόλις ένας είναι εμβολιασμένος. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει για άλλη μία φορά τη σημασία του εμβολιασμού στην αντιμετώπιση της πανδημίας και προτρέπουμε όλους τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ