ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Συλλήψεις στη Λακωνία με ναρκωτικά και όπλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | | | |
Συλλήψεις στη Λακωνία με ναρκωτικά και όπλα
Συνελήφθησαν, χθες (15.12.2021) πρωινές και απογευματινές ώρες, τέσσερα (4) άτομα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας, 42 και 47 ετών, αντίστοιχα και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας, 40 και 37 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.


Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασιάς, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Ακολούθησαν έρευνες σε οικίες των ανωτέρω συλληφθέντων, σε περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

Στην οικία του 42χρονου:

· ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -12,2- γραμμαρίων,

· μεταλλική βαλίστρα μετά σκοπευτικής διόπτρας,

· κυνηγετικό όπλο και

· -2- κινητά τηλέφωνα.

Στην οικία του 47χρονου:

· ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -472- γραμμαρίων,

· κυνηγετικό όπλο και

· κινητό τηλέφωνο.

Στις οικίες του 40χρονου και του 37χρονου:

· μικροποσότητες κάνναβης και

· -2- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ