ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Παίκτης κατηγορίας Παίδων μπήκε για δευτερόλεπτα σε αγώνα του Διομήδη Άργους και σκόραρε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. | | |
Παίκτης κατηγορίας Παίδων μπήκε για δευτερόλεπτα σε αγώνα του Διομήδη Άργους και σκόραρε (βίντεο)
Μια πολύ όμορφη στιγμή επεφύλασσε προς το τέλος η αναμέτρηση του Διομήδη με την Σαλαμίνα, με τον πιτσιρικά Περικλή Ορφανό να μπαίνει και να σκοράρει.

Από τις πιο όμορφες στιγμές στο ελληνικό χάντμπολ, ήταν η προχθεσινή στο ματς του Διομήδη με την Σαλαμίνα για την Handball Premier.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ το ματς είχε κριθεί, στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ένας παίκτης από της ακαδημίες του Διομήδη.

Ο λόγος για τον Περικλή Ορφανό ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των παίδων και μπήκε για μία κατοχή, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει και υπό πίεση!

Οι συναθλητές του στην ομάδα του Διομήδη τον αποθέωσαν, ενώ στον πάγκο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το παρθενικό γκολ του πιτσιρικά στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, δευτερόλεπτα μετά κι αφού χτύπησε η κόρνα, πήγαν να τον συγχαρούν και οι αντίπαλοί του.
Στην σελίδα του ο Διομήδης Άργους αναφέρει:

"Η στιγμή που όλα τα παιδιά των Ακαδημιών μας ονειρεύονται! Ο Περικλής Ορφανός από το τμήμα των Παίδων κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της Handball Premier, στο χτεσινό αγώνα με τη Σαλαμίνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και το παρθενικό του γκολ, εν μέσω επευφημιών από συμπαίκτες και θεατές!

Η μεθοδική και συστηματική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας αποδίδει καρπούς στελεχώνοντας τώρα, και στο μέλλον, την αντρική ομάδα με παιδιά από τα σπλάχνα του Συλλόγου! Και έρχονται και άλλα παιδιά που με την πρώτη ευκαιρία θα τα δούμε σύντομα να κάνουν το δικό τους ντεμπούτο και να τα καμαρώσουμε και αυτά!

Highlight 1. H αντίδραση των συμπαικτών τόσο στο παρκέ όσο και τον πάγκο, με τον προπονητή του Περικλή στους Παίδες Αντώνης Δάσκαλος να υψώνει περήφανος τις γροθιές του!

Highlight 2. Tα συγχαρητήρια του αθλητή της Σαλαμίνας δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Νέο παιδί και αυτός καταλαβαίνοντας τη χαρά του μικρού Περικλή δείχνει με μια απλή κίνηση όλο το νόημα του ευ αγωνίζεσθαι!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ