ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Η ζωή μιας οικογένειας κτηνοτρόφων στις Λίμνες Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. | |
Η ζωή μιας οικογένειας κτηνοτρόφων στις Λίμνες Αργολίδας
Η ομίχλη έχει σκεπάσει σχεδόν τα πάντα. Περνώντας από τα ορεινά της Κορίνθου, φτάνουμε στην Αργολίδα. «Λίγο πριν μπεις στις Λίμνες, θα κάνεις δεξιά, και στη συνέχεια όσο προχωράς, θα βλέπεις στα αριστερά σου το χωριό. Στο εκκλησάκι πάλι δεξιά και θα μας δεις» μας είπε ο Γιώργος Στάρφας, για να μας καθοδηγήσει προς την κτηνοτροφική του μονάδα.


Φτάνοντας στις Λίμνες, ένα από τα πιο γνωστά αρβανιτοχώρια της Αργολίδας, υπάρχει το ερωτηματικό του καιρού. Και αν βρέχει; Την ίδια στιγμή, ωστόσο, που μου δημιουργείται αυτό το ερώτημα, σκέφτομαι πως ακόμη και όταν βρέχει, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, και ειδικότερα με την κτηνοτροφία, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται εκεί έξω στη φύση, με τα ζώα τους, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες τους. 

Και έτσι είναι, όπως μου επιβεβαιώνει ο κ. Γιώργος καθώς μιλάμε για την καθημερινότητα και τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Την ίδια στιγμή όμως είναι τόσες οι συγκινήσεις από αυτό το συγκερασμό με τη φύση και τα στοιχεία της που κάνει αυτή τη δουλειά μοναδική και δίνει τη χαρά και την ευχαρίστηση της προσφοράς.

Φωτογραφία: Αμαλία Κωβαίου
Διαβάστε την συνέχεια στο: travel.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ