ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Στον "αέρα" το Φεστιβάλ Επιδαύρου: Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | |
Στον "αέρα" το Φεστιβάλ Επιδαύρου: Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι από τη διοίκηση περί μη ανανέωσης των συμβάσεων τους.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, πληροφορηθήκαμε πως δεν εγκρίθηκε η ανανέωση των συμβάσεων όλου του υφιστάμενου προσωπικού που καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες του οργανισμού έτσι ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Ας σημειωθεί πως η ανανέωση αυτών των συμβάσεων αποτελεί χρόνιο πρόβλημα της εταιρείας Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ, με αποτέλεσμα υπάλληλοι που απασχολούνται επί χρόνια στην εταιρεία να βρίσκονται στον αέρα κάθε χρόνο μετά τη λήξη της φεστιβαλικής περιόδου.

Επίσης, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου πραγματοποιεί εδώ και δύο χρόνια, και εν μέσω πανδημίας, διαδικτυακές και άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα (υπό τον τίτλο open plan), ενώ φέτος οι καλοκαιρινές του δράσεις διήρκησαν 6 ολόκληρους μήνες (Μάιο-Οκτώβριο, σε 6 χώρους εκδηλώσεων με 82 παραγωγές).

Από τη μεριά τους οι Εργαζόμενοι της Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ με ανακοίνωσή τους, “καλούν όλους τους εμπλεκόμενους σε μια ύστατη αναθεώρηση της άδικης αυτής απόφασης που καταδικάζει στην ανεργία μεγάλο μέρος των εργαζομένων του Φεστιβάλ από την 1/1/2022“.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ