ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. | |
Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο και όλα ήταν προετοιμασμένα για τη φωταγώγισή του το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, αλλά η επιδημιολογική εικόνα της Αργολίδας που πέρασε στο "κόκκινο" ανάγκασε την Δημοτική Αρχή να ακυρώσει την εκδηλωση.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ήταν η καλεσμένη του Δήμου Ναυπλιέων φέτος για την εκδήλωση, αφιερώνοντας την εξ ολοκλήρου στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη ανέφερε για την εξέλιξη αυτή: "Η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο νομός Αργολίδας, και το κόκκινο επίπεδο , που από χθες βράδυ περάσαμε, μας υποχρεώνει να ακυρώσουμε την εορταστική εκδήλωση , προς αποφυγή του μεγάλου συγχρωτισμού....
Δύσκολη και στενάχωρη απόφαση και για το Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο και για όλους εμάς που μέρες τώρα σχεδιάζαμε κάθε λεπτομέρεια , αλλά προέχει η υγεία ....

Δίνουμε υπόσχεση σε όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας ότι και η κ. Κάρμεν θα βρεθεί κοντά μας , όταν μας επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα , και το παραμύθι στην πόλη μας θα ξετυλιχθεί ζεστά και ονειρεμένα ...."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ